Brzi Kontakt
Ukoliko želite brzu informaciju o kreditu, analizu Vaše kreditne sposobnosti i krenuti u realizaciju čim prije, možete jednostavno zatražiti naš poziv.
Na taj način, cijeli postupak biti će ubrzan, a Vi ćete saznati sve što Vas zanima u razgovoru s našim posrednikom.
Ostavite nam svoj broj telefona i nazvat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

 

Ovim pravilima o zaštiti osobnih podataka web stranica kreditnoposredovanje.com.hr kao voditelj zbirke osobnih podataka utvrđuje način prikupljanja i zaštite osobnih podataka korisnika svojih internet stranica, u slučajevima kada su određeni osobni podaci potrebni za realizaciju usluge na internet stranicama.

 

Internet stranice na kojima se prikupljaju osobni podaci registriranih korisnika su: kreditnoposredovanje.com.hr

 

Podaci korisnika koji se prikupljaju putem ispunjavanja formi i korištenja stranica su ime korisnika, broj telefona, e-mail adresa, te drugi podaci (vrsta zaposlenja, dugovanja, visina primanja), potrebni za pružanje usluge i kontakt sa korisnikom stranice.

 

Podaci dobiveni od korisnika koriste se u dobroj namjeri i nisu namijenjeni trećim stranama te se trećoj strani mogu dostaviti samo uz dozvolu korisnika ili u slučajevima propisanim zakonom. Iznimno, trećoj strani mogu biti dostupni podaci korisnika u slučaju da za voditelja zbirke vrši poslove izvršitelja obrade osobnih podataka. Poslove izvršitelja obrade osobnih podataka na stranici kreditnoposredovanje.com.hr vršit će Aton usluge d.o.o.

 

Prikupljene podatke voditelj zbirke koristi kako bi imao informacije o korisnicima odnosne usluge te na taj način poboljšao njen sadržaj, pružio ponuđenu uslugu i prilagodio publici koja koristi uslugu.

 

Osobni podaci korisnika mogu se anonimizirati i koristiti u statističke svrhe namijenjene voditelju zbirke i njegovim partnerima.

 

Podaci poput e-mail adrese i broja telefona mogu biti korišteni u svrhu odgovora korisniku na poslani upit putem kontakt ili drugih formi na stranici kreditnoposredovanje.com.hr

 

Osobni podaci korisnika mogu se koristiti u marketinške svrhe. Ukoliko korisnik ne želi da se njegovi privatni podaci koriste u marketinške svrhe, ovlašten je usprotiviti se prikupljanju i obradi podataka u te svrhe.

 

Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i uz pristanak korisnika stranice.

 

Korisnik ima pravo u svako doba odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade njegovih osobnih podataka, osim ukoliko se radi o obradi podataka u statističke svrhe.

 

Voditelj zbirke se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika usluge, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta ili nezakonitih aktivnosti korisnika, u kojim slučajevima privatnost korisnika može biti otkrivena sukladno važećim propisima.

 

U svrhu zaštite osobnih podataka voditelj zbirke poduzima tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka koje su potrebne da bi se osobni podaci zaštitili od slučajnog gubitka ili uništenja i od nedopuštenog pristupa, nedopuštene promjene, nedopuštenog objavljivanja i svake druge zlouporabe, a osobe koje su zaposlene u obradi podataka, obvezne su sa takvim podacima postupati pažljivo, čuvajući njihovu povjerljivost.

 

Korištenjem formi na internet stranici kreditnoposredovanje.com.hr pristajete na pravila zaštite osobnih podataka. Obzirom da se pravila zaštite osobnih podataka mogu mijenjati, molimo Vas da se s vremena na vrijeme ponovno upoznate sa pravilima zaštite osobnih podataka koji se o Vama prikupljaju na stranicama kreditnoposredovanje.com.hr. U slučaju promjene pravila zaštite osobnih podataka, iste će biti naznačene na internet stranicama. Ukoliko nakon promjene pravila nastavite koristiti usluge koje se na tim stranicama pružaju , smatra se da ste s izmjenama pravila upoznati i suglasni.

[ultimate_gdpr_policy_accept]

x

kreditnoposredovanje.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam mogli pružiti relevantne podatke. Svojim pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim općim odredbama o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Centar Privatnosti Opcije Privatnosti