Brzi Kontakt
Ukoliko želite brzu informaciju o kreditu, analizu Vaše kreditne sposobnosti i krenuti u realizaciju čim prije, možete jednostavno zatražiti naš poziv.
Na taj način, cijeli postupak biti će ubrzan, a Vi ćete saznati sve što Vas zanima u razgovoru s našim posrednikom.
Ostavite nam svoj broj telefona i nazvat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja stranice kreditnoposredovanje.com.hr

 

INTERNET STRANICA KREDITNOPOSREDOVANJE.COM.HR NIJE SLUŽBENA INTERNET STRANICA TVRTKE ATON USLUGE D.O.O. Službenu stranicu Aton usluge d.o.o. možete posjetiti na www.aton-usluge.hr.

 

Internet stranica kreditnoposredovanje.com.hr partnerska je stranica tvrtke Aton usluge d.o.o., te tvrtka Aton usluge d.o.o. nije vlasnik stranice, domene niti sadržaja stranice kreditnoposredovanje.com.hr. Sadržaj objavljen na stranici kreditnoposredovanje.com.hr ne iznosi stavove, mišljenja niti ponude vezane uz financije,  kreditiranje i bilo čega vezanog uz financije i pružanje usluge oko istih, od vlasnika stranice, te se vlasnik stranice kreditnoposredovanje.com.hr odriče istog. Sadržaj kreditnih ponuda i rješenja je objavljen u suradnji s tvrtkom Aton usluge d.o.o. i informativnog je karaktera, te vlasnik stranice kreditnoposredovanje.com.hr ne ostvaruje profit nikakve vrste na temelju objavljenog sadržaja, niti prihvaća odgovornost za eventualne nepravilnosti u preuzetom sadržaju.

 

AUTORSKA PRAVA

 

Internet stranica kreditnoposredovanje.com.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, registrirane žigove i programerski kod), osim ako nije naveden izvor objavljenog sadržaja. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela strnice koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava stranice kreditnoposredovanje.com.hr i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na stranicu kreditnoposredovanje.com.hr postavili ili na kojima imaju pravo partneri i oglašivači ili drugi korisnici.

 

Sadržaj na stranici kreditnoposredovanje.com.hr je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu pisanu dozvolu stranice kredotnoposredovanje.com.hr ili oglašivača.

 

Sadržaji objavljeni na stranici kreditnoposreodvanje.com.hr mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svako na sadržaju navedeno ograničenja prava.

 

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na lokaciji, o tome je dužan izvijestiti kreditnoposredovanje.com.hr na e-mail adresu info@kreditnoposredovanje.com.hr.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

 

Stranica kreditnoposredovanje.com.hr sadrže linkove na web stranice trećih osoba. kreditnoposredovanje.com.hr linkove objavljuju u dobroj namjeri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

 

kreditnoposredovanje.com.hr  kao voditelj zbirke osobnih podataka korisnika stranice kreditnoposredovanje.com.hr štiti privatnost korisnika u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

 

Podaci dobiveni od korisnika tijekom korištenja stranice, koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani, osim ukoliko je drugačije utvrđeno ovim pravilima ili uz posebnu dozvolu korisnika.

 

Voditelj zbirke može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranica (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke voditelj zbirke koristi kako bi imao informacije o korisnicima stranice kreditnoposredovanje.com.hr te ih na taj način poboljšao njihove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ih posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

 

Prikupljeni privatni podaci poput e-mail adrese, imena i prezimena neće se bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika obrađivati niti distribuirati u druge svrhe, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

 

Privatni podaci korisnika mogu se koristiti u marketinške svrhe.

 

Voditelj zbirke se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika stranice kreditnoposredovanje.com.hr, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta ili nezakonitih aktivnosti korisnika, u kojim slučajevima privatnost korisnika može biti otkrivena sukladno važećim propisima.

x

kreditnoposredovanje.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam mogli pružiti relevantne podatke. Svojim pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim općim odredbama o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Centar Privatnosti Opcije Privatnosti