Brzi Kontakt
Ukoliko želite brzu informaciju o kreditu, analizu Vaše kreditne sposobnosti i krenuti u realizaciju čim prije, možete jednostavno zatražiti naš poziv.
Na taj način, cijeli postupak biti će ubrzan, a Vi ćete saznati sve što Vas zanima u razgovoru s našim posrednikom.
Ostavite nam svoj broj telefona i nazvat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Banke naplaćuju i produljivanje ugovora o stambenom kreditu?

Banke naplaćuju i produljivanje ugovora o stambenom kreditu?

Naknade koje banka obračunava, kao i njihova visina, navedene su u važećoj Tarifi banke koja je dostupna na www.pbz.hr te u svim poslovnicama banke

Pitanje: Imam stambeni kredit u PBZ-u. Svake godine naplaćuju 500 kn za produljivanje ugovora, ali ne zovu me da produljim ugovor.

Banka: Sve su naknade na internetu

Odgovor: U Privrednoj banci Zagreb kažu kako iz dostavljenog upita nije vidljivo o kojem klijentu niti o kojem kreditu se radi pa nisu u mogućnosti provjeriti navode klijenta. Zato ga mole da se javi u najbližu poslovnicu banke gdje može dobiti konkretne odgovore vezane za Ugovor o kreditu koji je zaključio s bankom.

– Naknade koje banka obračunava, kao i njihova visina, navedene su u važećoj Tarifi banke koja je dostupna na internetskoj stranici (www.pbz.hr) te u svim poslovnicama banke – kažu u Upravi za korporativne komunikacije PBZ-a.

Izvor: 24sata.hr

Odabrao: Aton usluge

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

x

kreditnoposredovanje.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam mogli pružiti relevantne podatke. Svojim pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim općim odredbama o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Centar Privatnosti Opcije Privatnosti