Brzi Kontakt
Ukoliko želite brzu informaciju o kreditu, analizu Vaše kreditne sposobnosti i krenuti u realizaciju čim prije, možete jednostavno zatražiti naš poziv.
Na taj način, cijeli postupak biti će ubrzan, a Vi ćete saznati sve što Vas zanima u razgovoru s našim posrednikom.
Ostavite nam svoj broj telefona i nazvat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

O nama

Aton usluge d.o.o.

Aton usluge d.o.o. je tvrtka za kreditno posredovanje. Posjedujemo licencu za rad od ministarstva Republike Hrvatske, te smo Vam u mogućnosti pronaći najbolja moguća kreditna rješenja.

 

Od mnoštva kreditnih posrednika koje ste imali na izbor, Vi ste došli na našu stranicu. Na tome Vam zahvaljujemo i nadamo se da ćemo Vam uspijeti dati sve moguće informacije po pitanju kredita. Ukratko ćemo Vam pokušati pokazati zašto Vam baš mi možemo ponuditi najbolji kredit.

 

Tvrtka Aton usluge d.o.o. je jedna od prvih tvrtki sa ovlaštenjem za kreditno posredovanje danim od strane ministarstva Republike Hrvatske. Kao tvrtka za kreditno posredovanje sa licencom, našim klijentima možemo ponuditi širok spektar odabira kredita, a suradnja sa gotovo svim bankama u Republici Hrvatskoj daje Vam na izbor najbolje moguće uvjete za otplatu kredita.

 

 

Dugogodišnje iskustvo tvrtke Aton usluge

Dugogodišnje iskustvo tvrtke Aton usluge u posredovanju kreditima, iz dana u dan i svakim novim klijentom podiže našu kvalitetu usluge. U našem uredu Vas čekaju ljudi koji znaju kako Vam mogu pomoći u Vašim financijskim poteškoćama. Na temelju stalnog usavršavanja naših usluga i djelatnika postigli smo velike rezultate u sektoru kreditnog posredovanja.

 

 

Prednost Aton usluga je što ne morate tražiti banke koje bi Vam odobrile kredit. Sve banke su kod nas! Na jednom mjestu! Time Vam osiguravamo da dan pred Vama provedete produktivno, bez šetanja iz banke u banku.

 

Ovakav model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama te se veliki postotak kredita građanstvu plasira upravo preko specijaliziranih tvrtki. U nekim europskim zemljama taj trend doseže gotovo 80% , dok je primjerice u Italiji jako razvijeno franšizno poslovanje banaka. Nadamo se da ćete nam se obratiti s povjerenjem! Aton usluge d.o.o. Saznajte više na stranici “Često postavljana pitanja”.

aton usluge

Licenca

Licencirana tvrtka za posredovanje u potrošačkom kreditiranju od strane ministarstva financija.Saznaj Više… »

Razni modeli kredita

Nudimo Vam široku paletu kredita. Bilo da tražite nenamjenski, hipotekarni ili stambeni kredit.Saznaj Više… »

Osnovni uvjeti

Punoljetni državljani Republike Hrvatske u radnom odnosu ili u mirovini.Saznaj Više… »

Blokade na FINI

Imate ovrhe? Naći ćemo Vam rješenje da zatvorite postojeće dugove i blokade, i omogućit Vam miran san.Saznaj Više… »

Najniže kamate

Možemo Vam ponuditi modele kredita sa najpovoljnijim kamatnim stopama. Bilo za stambeni, hipotekarni ili nenamjenski kredit.Saznaj Više… »

Godine iskustva

Tvrtka Aton usluge d.o.o. ima gotovo 10 godina iskustva u posredovanju u potrošačkom kreditiranju. Na zadovoljstvo naših klijenata.Saznaj Više… »

Gdje radimo?

Radimo na području cijele Republike Hrvatske. Kvaliteta i brzina usluge je ista, gdje god da se Vi nalazili. Uvjerite se sami!Saznaj Više… »

Kako do nas?

Jednostvano. Nalazimo se u Zagrebu na Maksimirskoj cesti broj 38. Povezuje nas 5 tramvajskih linija. Silazite na Šulekovoj ulici.Saznaj Više… »

Aton usluge d.o.o. jedna je od prvih tvrtki za kreditno posredovanje sa licencom za rad.

grbslika

Pogledajte ovdje

Aton usluge d.o.o. – Kreditno posredovanje

Prisutan je na hrvatskom tržištu gotovo cijelo desetljeće. Od samog početka pa do danas, tvrtka je prošla mnoge rekonstrukcije sve u cilju poboljšanja usluge koja je danas na vrhunskoj razini. Budući da smo pod stalnom prismotrom ministarstva financija, slijedimo sve zakonske regulative i prilagođavamo im se trenutno, imajući na umu da kvaliteta usluge koju klijenti očekuju mora biti uvijek na najvišoj razini. I s tim se ponosimo! Aton usluge danas je jedna od rijetkih firmi koja prima pohvale od državnih institucija. Trudit ćemo se i dalje, kako bismo našim klijentima i dalje mogli olakšavati financijsku situaciju. Želimo da Vam kreditno posredovanje ostane u najboljem sjećanju!

x

kreditnoposredovanje.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam mogli pružiti relevantne podatke. Svojim pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našim općim odredbama o kolačićima.

Slažem se Ne slažem se Centar Privatnosti Opcije Privatnosti